Sport

Sporten is gezond. Maar intens sporten vereist een aangepaste voeding. Sinds meerdere jaren adviseren wij sporters die op zoek gaan naar een betere aanpak. Zwemmen, wandelen, fietsen, voetballen, lopen, tennissen. Het zijn maar een aantal van de vele sporten die dagelijks door jong en oud, op professionele en recreatieve basis worden beoefend. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren.

In de apotheek kan je deskundige uitleg krijgen over het correct gebruik van onze producten zoals voedingssupplementen, bandages, lotion, … Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter.

KWALITEIT

Onze producten zijn hoogkwalitatieve voedingssupplementen, bandages en lotion vervaardigd volgens de strikte en de veiligste normen.

  • prestaties verbeteren en maximaal houden
  • blessuregevoeligheid verminderen
  • herstelproces na een zware inspanning ondersteunen
  • bepaalde ouderdomskenmerken uitstellen

ETIXX SPORTVOEDING

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Etixx ondersteunt optimale sportprestaties door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

Etixx ondersteunt atleten voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

Een bijzonder merk

De meeste traditionele supplementenmerken zagen het levenslicht in de wereld van fitness, gewichtheffen en power training. Daardoor zijn ze vaak gericht op fysiek zichtbare resultaten, zonder veel aandacht voor het feit of het hele plaatje voor de atleet klopt: of hij zich algemeen goed in zijn vel voelt.

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

6d Sports Nutrition ontwikkelt zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning. 6d Sports Nutrition staat voor transparantie, zuiverheid en effectiviteit.

FUTURO BANDAGES

  • Bandages voor Artritis
  • Enkel- en Voetbandages
  • Elleboogbandages
  • Kniebandages
  • Bandages voor Nek & Rug
  • Hand & Polsbandages

EPITACT SPORT

EPITACT SPORT is een nieuwe gamma beschermers en licht orthopedische producten die sporters – amateurs en op topniveau – niet onverschillig zullen laten. Deze baanbrekende innovaties zullen niet meer weg te denken zijn uit de sporttas van de endorfine-verslaafden!

Bota

BOTA Bandages zijn ook verkrijgbaar als maatwerk (o.a. kniestukken voor kinderen…).

BOTA Bandages zijn therapeutisch of profylactisch en kunnen gecombineerd worden met medicatie, fysio- of  kinesitherapie.

BOTA Bandages zijn kwaliteitsproducten met een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.

Sloan – Bandages met superieur draagcomfort

SLOAN

De SLOAN-bandages bieden een optimale ondersteuning op maat en geven een superieur draagcomfort.

De Sloan Classic-bandages vormen de basis van het gamma en hebben onder meer het unieke voordeel dat ze ontwikkeld en geproduceerd worden in België.

Hierdoor kan de kwaliteit van begin tot einde op de voet opgevolgd worden en kan op en top

maatwerk afgeleverd worden. Alle Sloan Classic-bandages blinken dan ook uit in superieur draagcomfort en zijn wasbaar op 30 °C.

Elke bandage wordt met de grootste zorg gebreid volgens 3 orthopedische principes, voor een optimale ondersteuning de hele dag door.

De Sloan Sport-bandages zijn hoogtechnologische sportbandages die zorgen voor extra steun tijdens uw fysieke inspanningen en worden vervaardigd volgens de allerhoogste Duitse kwaliteitsnormen.

Dankzij zijn duurzame toplaag in hightech neopreen en zijn unieke gepatenteerde structuur zorgt de Sloan Sport-bandage voor een superieur draagcomfort tijdens het sporten.

De bandages zijn ontwikkeld in samenwerking met orthopedisten en getest door topsporters.